HLUBOČKY B - BOUZOV

22.10.2015 12:33

FK Hlubočky B – TJ Sokol Bouzov 2:4 (1:3)

Do Hluboček jsme jeli s očekáváním, s jakou sestavou na nás „béčko“ vyrukuje. Od úvodního hvizdu jsme však byli lepším mužstvem a hned v 1. minutě jsme klidně mohli kopat penaltu za faul na Krejčího. Uběhlo jen pár minut a další faul v šestnáctce, tentokrát na Blektu, už sudí bez povšimnutí neponechal. Míč si na penaltový puntík postavil Bosák a s přehledem nás poslal do vedení. Druhou branku jsme přidali ve 22. minutě. Blekta zatáhl po pravé straně balón, přihrál Krejčímu, ten viděl ideálně postaveného Kyseláka a Petr chladnokrevně zakončil – 0:2. Přišla však 33. minuta, kdy domácí kapitán centroval z přímáku před branku a míč skončil v naší síti. Jako autor vlastní branky byl označen Slavíček. Za čtyři minuty už to ale bylo zase o dva. Po Krejčího rohovém kopu se na přední tyči zavěsil do vzduchu Bosák a gólman na jeho parádní hlavičku neměl nárok – 1:3.

Druhý poločas jsme opět začali náporem a zazdili dvě tutovky. Nejprve Kyselák a o pár vteřin později Frýdl v gólové pozici nastřelili pouze gólmana. A znovu platilo otřepané „nedáš – dostaneš“ .Po naší chybě se v 50. minutě k míči dostal hráč domácích a jeho nepovedenou střelu Slavíček přes obránce neviděl – 2:3. O deset minut později mohlo být vyrovnáno, ale hráč Hluboček v samostatném úniku mířil hodně nepřesně. Uklidnění přinesla až 80. minuta, kdy se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval Blekta a stanovil skóre na konečných 4:2 v náš prospěch.

Radost ze zisku tří bodů nám ale kazí zranění dvou hráčů. Pepu Frýdla odvezla sanitka s ošklivě roztrženým očním víčkem a Radek Konečný nedohrál kvůli pochroumanému kolenu!

 

Branky Bouzova: 7. a 38. Bosák, 22. Kyselák, 80. Blekta.

Sestava: Slavíček – J. Bálek, M. Konečný, R. Konečný, Schmidt – Bosák, Kyselák, Zbořil, Blekta, Frýdl – Krejčí. Střídali: Křížek, D. Procházka, Aigl. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.